Automatiseringskomponenter

Dagens produksjonsutfordringer er tøffere enn noensinne. Uavhengig av din applikasjon, vi tilbyr en rekke løsninger for å møte dine behov. Fra gripere og robot end effectors til precision link indeksere og vakuumgripere. Våre produkter er designet for å møte dine unike applikasjoner. Automatiseringsutstyr og materialhåndteringsprodukter er bare noen få produkter vi selger.

Griperløsninger for industrirobot

Siden 1980 med lanseringen av sin patenterte serie parallelle gripere, er Robohand-navnet kjent for å representere det beste innen innovasjon, kvalitet og pålitelighet. DESTACOs Robohand-produkter tilbyr et bredt spekter av produkter og griperløsninger, og omfatter alle markeder, inkludert gripere i rustfritt stål for næringsmiddel-industrien, miniatyrprodukter for rene miljøer som farmasøytisk industri og tunge material-håndteringsløsninger for bilindustri og generell industri.

Vakuumgripere for industrirobot

Fra standard til komplette tilpassede løsninger, Joulin har de rette vakuumgripere for din applikasjon.
Vakuumgriperne til Joulin har vært utvikldet og produsert for treindustrien i mer enn 50 år, og er robuste og ikke følsomme for støv eller partikler. De krever ikke filtre og svært lite vedlikehold.
Joulins patenterte avanserte teknologier Wave System ™ samt ventiler og deres GripTech ™ -programvare er resultatet av erfaring og innsats for å optimalisere effektiviteten og kapasiteten i applikasjoner i de fleste bransjer.

End Effector – EOAT (End-of-Arm-Tooling)

End Effectorer, også kjent som EOAT (End-of-Arm Tooling), er enheter som er festet til enden av en robotarm. De er designet og fungere som regel som robothåndledd som samhandler med miljøet.
DESTACO har levert End Effectorer i nesten alle markedssegmenter verden over i over 30 år, og tilbyr komplette nøkkelferdige design, produksjon og montering av sluttproduktløsninger i verdensklasse.

Indexer og rundbordsløsninger

I over 50 år har CAMCO global products vært bransjestandard for kamaktiverte bevegelseskontroll-produkter som er tilgjengelige på markedet.
I 2007 ble CAMCO med i DESTACOs voksende produktportefølje, og utvidet DESTACOs evner til å tilby komplette automatiseringsløsninger for enhver applikasjon eller industri.

Spennverktøy / klemmer

Vi er distributør for Destaco i Norge, noe vi har vært siden 1963. DESTACO produserte sin første klemme i 1936. I dag er DESTACO et globalt selskap og produserer i tillegg til manuelle, pneumatiske og hydrauliske klemmer også komponenter til automatisert produksjon. DESTACO har et bredt utvalg av manuelle klemmer, pneumatiske klemmer og hydrauliske klemmer.

Pneumatikk

Vi tilbyr et komplett pneumatikkprogram fra Pneumax, en av verdens ledende produsenter av pneumatikkkomponenter. Pneumax har et særedeles bredt standard pneumatikkprogram.

Handlekurv
Skroll til toppen