Vi holder feriestengt i uke 30, vi ønsker alle besøkere en riktig god sommer!

Kroker

Kroker

Sugatsunes kroker er av høyeste kvalitet. De tilbys i mange forskjellige overflater, inkludert Zwei L.
De er tilgjengelig i mange forskjellige materialer, inkludert rustfritt stål, aluminium og andre.

Store kroker

Store kroker fra Sugatsune er egnet for å henge større gjenstander som normalt er for store til å henges.
Alle krokene er laget i rustfritt stål og kan brukes både innendørs og utendørs.

Låsbare kroker

De låsbare krokene er motstandsdyktige mot støt eller vibrasjoner. Sugatsunes kompakte design muliggjør praktisk anvendelse i en rekke forskjellige miljøer, inkludert svært smale mellomrom. De fleste leveres i høy kvalitet rustfritt stål (SUS316).

Svingbare kroker

Svingbare kroker er en sikrere krok som svinger bort når du støter borti dem. Noen av dem er utstyrt med dempere, slik at de kan holde seg i posisjon. Svingbare kroker fra Sugatsune er alle laget i rustfritt stål av høy kvalitet.

Innfelte kroker

Innfelte kroker er en sikrere krok som trekkes tilbake når de ikke er bruk på grunn av en innebygd fjær. Noen av dem har soft close funksjon, som reduserer lukkelyden og gir en følelse av luksus. Leveres i mørkegrå, sølv og perlekrom. Aluminium og sinklegering

Magnetiske kroker

Magnetiske kroker er perfekte for bruk på stålskap og kjøleskap. De har sterke magneter, f.eks. MJ-45 har en lastkapasitet på opptil 2kg, med sin lille kropp. MJ-30 har silikonbelegg, slik at den ikke riper. Finnes i hvite,brune,elfenben og oransje.

Veggoppheng

Veggoppheng er indre veggarmaturer som gjør det enkelt å plassere, feste og løsne paneler (veggsegmenter). F.eks. AUH-modellen trenger ikke noe verktøy for å henge/fjerne paneler. Fungerer selv når avstanden mellom vegg og panel er kun 5 mm.

Håndkleholder

Førsteklasses håndkleholder fra Sugatsune. Mange av dem er del av Zwei L-merkevaren, som representerer toppen av håndverk. De fleste holderne er laget i rustfritt stål og passer perfekt for bruk i alle bad.

Dorullholder

Førsteklasses dorullholder fra Sugatsune. Mange av dem er del av Zwei L-merkevaren, som representerer toppen av håndverk. De fleste holderne er laget i rustfritt stål og passer perfekt for bruk på alle toalett.

Handlekurv
Skroll til toppen