Vi holder feriestengt i uke 30, vi ønsker alle besøkere en riktig god sommer!

Møbelkomponenter

Bergsli-Hantek AS tilbyr et komplementært produktutvalg innenfor møbel og innredning og leverer produkter fra anerkjente produsenter. Produktene vi tilbyr inkluderer blant annet standard møbel- og innredningsbeslag som eksempelvis kjøkkenhengsler, skuffeskinner og skuffer i tillegg til skapinnredninger og belysning.
Vi er klare til å bistå deg i dine prosjekter med vår ekspertise og service.

Møbel- og innredningsbeslag

Bergsli-Hantek har inngått et strategisk samarbeid med en av de ledende produsentene av møbel- og innredningsbeslag – Samet. Samet er en høy-teknologisk produsent med fokus på design, innovasjon og kvalitet hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Gjennom Samet kan vi tilby alle norske møbelprodusenter et bredt utvalg av standardprodukter som kjøkkenhengsler, skuffer, skuffeskinner og klaffbeslag. Vi har etablert et nøye utvalgt lager spesielt tilpasset det norske markedet, slik at vi kan levere de mest relevante artikler direkte fra vårt lager i Skien.

Skapinnredning

Bergsli-Hantek er distributør i Norge for italienske Inoxa. Det ligger i italienernes natur å være opptatt av design, utseende og eleganse. Inoxa sin tilnærming er intet unntak og her tilbyr vi et bredt utvalg av smarte og smakfulle løsninger til dine skap kombinert med den kvaliteten som forventes.

Belysning

Bergsli-Hantek er distributør i Norge for Elektra som er en produsent av løsninger innen belysning. Elektra er en anerkjent tysk produsent som kombinerer tradisjon, erfaring og kvalitet med innovasjon og teknologi. Dette er en strategi som gir pålitelige produkter som holder tritt med trender. Gjennom dette samarbeidet kan vi tilby norske møbelprodusenter belysningsløsninger av høy kvalitet.

Diverse komponenter til møbel

Bergsli-Hantek er distributør i Norge for japanske Sugatsune. Sugatsune var det første selskapet som tok med seg soft-closing teknologi til Europa for mer enn to tiår siden. Markedsført under Lapcon-merket bidro serien til å etablere Sugatsune som en global leder innen komponenter til møbler Kontinuerlig produktutvikling betyr at Sugatsune alltid er innovative og klare til å presentere noe nytt for sine kunder.

Handlekurv
Skroll til toppen