Spennverktøy / klemmer

Vi er distributør for Destaco i Norge, noe vi har vært siden 1963. DESTACO produserte sin første klemme i 1936. I dag er DESTACO et globalt selskap og produserer i tillegg til manuelle, pneumatiske og hydrauliske klemmer også komponenter til automatisert produksjon. DESTACO har et bredt utvalg av manuelle klemmer, pneumatiske klemmer og hydrauliske klemmer.

Manuelle klemmer

Siden 1936, da den første manuelle klemmen ble designet og produsert, har DESTACO vært verdensledende innen innovasjon og teknologi. DESTACO tilbyr et bredt utvalg av manuelle klemmer fra store kraftige klemmer (vertikalt eller horisontalt håndtak) til låseklemmer og spenntenger. Uansett hvilken manuell klemme du trenger, har DESTACO en løsning.

Pneumatiske svingklemmer

DESTACOs Pnematiske svingklemmer gir en rask sving-og-klemme bevegelse for økt produktivitet. Disse dobbeltvirkende, pneumatiske svingklemmene gir en bred kombinasjon av funksjoner som gjør dem meget tilpasningsdyktige til applikasjoner som sveising og montering. DESTACO tilbyr et bredt spekter av modeller i en rekke sylinderstørrelser og monteringsstiler. DESTACOs standard pneumatiske svingeklemmer er ikke-låsende klemmer som gir en holdekraft i direkte forhold til sylinderstørrelse og tilførselstrykk.

Pneumatiske klemarmer

Med en klemarm som bukker opp og ut av veien, holder DESTACOs pneumatiske klemarmer dine deler nede når plassen er begrenset.
Alternativ til svingklemmer når det er trangt
Klemarmen kan plasseres til venstre, frem eller til høyre i samme modell.
Konsekvent holdekraft over en rekke emnetykkelser.
Opptil 25% mer holdekraft enn svingeklemmer med tilsvarende størrelse.
Praktisk montering ved hjelp av den øvre flensen eller gjennom et åpningshull med valgfrie kontramutter.

Pneumatiske klemmer

DESTACOs pneumatiske klemmer bruker luftdrevne sylindere for å betjene klemfunksjonen. De er ideelle for hurtig fastspenning i repeterende produksjonsoperasjoner, og er flyttbare og økonomiske å bruke på kortvarige jobber med midlertidig installasjon.

Hydrauliske klemmer

DESTACOs hydrauliske klemmer gir kraftige fastspenningsløsninger der det er behov for større klemkraft kombinert med hurtig, repeterbar og pålitelig drift. Vi tilbyr et utvalg av hydrauliske og fastspenningskomponenter, kraftkilder og tilbehør som er ideelle for ettermontering eller oppdatering av enkle mekaniske systemer eller mer komplekse fastspennings- og lokaliseringsapplikasjoner. De fleste komponenter er tilgjengelige som singel-acting for å kunne bruke våre air-oil boosters. Disse økonomiske kraftkildene gir en rimelig måte å utnytte kraften til et hydraulisk system ved bruk av ditt trykkluftssystem.

Manuelle kraftklemmer

DESTACOs manuelle kraftklemmer gir deg muligheten til å klemme, holde, gripe og posisjonere metallplater og andre deler, hovedsakelig i jigger for prototyper.

Pneumatiske kraftklemmer

DESTACOs pneumatiske kraftklemmer spenner fra kraftige forseglede klemmer for sveisemiljøer til komprimerte lette klemmer for en rekke fastspennings-, gripe- og lokaliseringsapplikasjoner.
Klemmene benyttes for å posisjonere og holde produktet sikkert, mens pivot-enhetene er egnet til å tippe, dumpe og / eller rotere deler og verktøy til riktig arbeidsstilling. Disse klemmene er designet med overlegen pålitelighet, holdbarhet, lang levetid og presisjon, og er spesielt godt egnet for tøffe sveisemiljøer som krever overlegen klemkraft.

Pinnekrok klemmer

DESTACOs toleranse-kompenserende Pinnekrok klemmer holder metallplater med forskjellige tykkelser sikkert og uten behov for shims.
Toleranse kompensasjon for variable platetykkelser fra 0 til 6 mm.
Konsekvent holdekraft i hele klemområdet
Tandem sylinder design for høy holdekraft
Forseglet og beskyttet mot forurensninger (patent pending).
Selvlåsende mekanisme i klemstilling.
Tilgjengelig med to krokstørrelser og runde eller diamantnåler.

Pivot enheter

DESTACOs Pivot enheter er beregnet til å tippe, dumpe og / eller rotere deler og verktøy til riktig arbeidsstilling. De brukes vanligvis i applikasjoner som krever nøyaktig repeterbarhet. Retningslinjene for design bør følges ved bruk av pivot-enheter, spesielt med henvisning til posisjonering og lasting. Pivot-enheter kan være pneumatiske eller elektriske.

Pinne lokaliseringspakker

DESTACOs pinne-lokaliseringsklemmer brukes primært i bilindustrien som en presisjonslokaliseringsenhet for å lokalisere metallplater for sveisemontasje. Pinne-lokaliserings-enhetene kan ha forskjellige verktøy som brukes til deleplassering. Ett verktøy er en NAAMS-pinne som settes inn i armen som strekker seg og trekker seg tilbake fra enheten. Denne tappen lokaliserer et hull i delen for å holde delen.

Handlekurv
Skroll til toppen