Klaffbeslag

Klaffbeslag Soft Close – Lift Assist -Free Stop

Noen av produktene i denne produktgruppen er holdere med flere funksjoner. Disse inkluderer evnen til myk lukking (Soft Close), løftehjelp og fri stopp. Hemmeligheten til den jevne bevegelsen er Lapcon. Sugatsunes Lapcon teknologi er det som gir soft close effekten. Noen serier er tilgjengelige med mange forskjellige kombinasjoner av klaffbevegelse, inkludert oppadgående åpning, svingløft åpning, semi oppadgående åpning og foldeklaff åpning.

Soft Close Klaffholder

Soft Close klaffholderen absorberer kraften fra dører, luker og klaffer når du lukker. Mekanismen gjør det mulig for dører, paneler, lokk, luker og klaffer å lukke stille og jevnt uten å slå. I tillegg til å redusere slitasje og mekanisk belastning på dørene og hengslene, er fingrene mindre utsatt for å bli klemt. Bevegelseshastigheten er justerbar med enkle verktøy.

Lukeholder – Dørstopper

Lukeholder kalles noen ganger dørstopper.

​De er produkter for å holde dører, deksel, klaffer åpnet og lukket og for å hindre at de lukker/slår igjen.

De forhindrer utilsiktede skader.

​de holder lukene, dørene og klaffene på plass i forskjellige vinkler avhengig av produktserien.

Free Stop Klaffholder

Free Stop klaffholder bruker friksjon for å holde klaffen i en bestemt posisjon mens de åpnes.
De kommer i mange forskjellige typer, inkludert noen serier som dreibart moment som muliggjør lett og jevn åpning. Holdemomentet kan justeres med en unbrakonøkkel.

Lift Assist Klaffholder

De innebygde kraftige fjærene i disse klaffholderne kan hjelpe deg å åpne klaffene uten problemer. De kan holde klaffene i åpne stilling og fungerer som en motvekt til klaffens vekt.
Holderne er ideelle for tyngre klaffer. Kroppen er laget av høy kvalitet, rustfritt stål (SUS304 og SUS430).

Handlekurv
Skroll til toppen