Historien om Bergsli

DET HELE STARTET RUNDT LUNSJBORDET FOR GODT OG VEL EN MANNSALDER SIDEN. Brødrene Odd, Leif og Finn Bergsli så i etterkrigstiden et klart behov for en effektivisering av den industrielle produksjonen her til lands. Fylt med ungdommelig pågangsmot og kunnskap/erfaring fra hver sin kant slo de seg sammen og etablerte Bergsli AS i 1953. Med hybel som kontor og sykkel som fremkomstmiddel startet de tre brødrene sin beskjedne virksomhet.

Gjennom de neste tiårene skulle Bergsli AS etterhvert blir en svært kjent leverandør til den norske industrien. Kjernevirksomhet lå innen salg/service av metall- og trebearbeidende maskiner samt løft- og materialhåndtering. På det meste telte virksomheten ca. 60 ansatte med en omsetning på 225 millioner kroner. Det var med andre ord hektisk aktivitet på ca. 4000 kvadrameter på Kjørbekk i Skien.

Utskilling og spesialisering

Bergsli AS har i nyere tid blitt delt opp i separate firmaer som representerer det beste på sine områder. Bergsli-Hantek AS så dagens lys i forbindelse med denne oppdelingen og har sine røtter fra den delen av Bergsli AS som drev med løft- og materialhåndtering.

Selv om løft- og materialhåndtering fortsatt er en viktig del av vår virksomhet, er den ikke lenger kjernevirksomheten.

Bergsli-Hantek har i løpet av de siste 10 årene gjennomført et gradvis skifte av fokus og blitt en betydelig leverandør av automatiseringskomponenter og industrikomponenter til de fleste segmenter innen den norske industrien. Vi har også utvidet med sortiment innenfor støtdemping og dessuten et fokus innenfor møbelkomponenter.

 

Problemløsning for kundens beste

Selskapet eies og drives idag av to brødre som er tredje generasjon Bergsli. Mye av suksessen til Bergsli AS skyldtes en virksomhet som var bygget på verdier som kompetanse, kvalitet, tillit og redelighet. Verdier som også utgjør fundamentet i Bergsli-Hantek AS.

Ved hjelp av det samme pågangsmotet og de samme verdiene som de tre grunnleggerne er Bergsli-Hantek AS i konstant utvikling for å møte nåtidens krav til effektivisering og automatisering. Hos oss er kundens utfordring og problemstilling alltid hovedfokus og du skal få markedets beste kundeopplevelse kombinert med et komplementært produktutvalg. Snart 70 år etter det hele startet skal vi fortsette å vise oss tilliten verdig som en kvalitetsleverandør til Norges små-, mellomstore og store selskaper.

Kom til oss for kvalitet, kompetanse og tilgjengelighet!

#StoltAvVårHistorie

Handlekurv
Skroll til toppen