Industrielle Teleskopskinner

Vi tilbyr et komplett utvalg av høykvalitets teleskopskinner fra Thomas Regout International, alle produsert i eget produksjonsanlegg i Nederland.

Enten du er på jakt etter lette teleskopiske skuffeskinner med enkelt uttrekk og lastekapasitet opptil 91 kg, eller kraftige, fullt uttrekkbare kulelagrede skinner med lastekapasitet på over 300 kg, kan vi tilby deg de beste tilpassede teleskopiske skinneløsningene.

I tillegg til standard programmet produseres også et bredt utvalg av teleskopskinner som kan bestilles direkte fra produsenten. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om deres behov.

thomas regout logo
Thomas Regout teleskopskinne

Teleskopskinner

Thomas Regout tilbyr et standardprogram med teleskopiske skuffesystemer.

Enkelteleskopskinner for lette bruksområder med lengder fra 200 mm til 700 mm og lastekapasitet opptil 91 kg.
Fulluttrekkskinner for tunge bruksområder med lengder opptil 1500 mm og lastekapasitet opptil 300 kg.
Ekstra kraftige skinner med lastekapasitet over 2040 kg.
Vi tilpasser skinnene etter behov med ulike funksjoner, monteringsalternativer, materialer og overflatebehandlinger. Se vår YouTube-kanal for demonstrasjoner av funksjonaliteten til våre teleskopiske kulelagerskinner.

Thomas Regout teleskopskinne

Ekstra Kraftige Teleskopskinner

Superkraftiga teleskopskinner med en lastekapasitet på opptil 2040 kg. Typiske for bruksområder som militære og redningskjøretøysskuffer og uttrekk, brannbiler, maskinbeskyttelse, batteriskuffer for tog og dørsystemer.

Våre superkraftige skinner er laget av kaldtrukket og valset C45 karbonstål, med aluminium av flykvalitet som et alternativ. Lager og kulebur er laget av rustfritt stål, klasse 304. Stålbjelker er elektrogalvaniserte (micron for 72 timers salt spray test) for best mulig overflatebeskyttelse. Plating er i samsvar med RoHS-reglene.

Uttrekk teleskopskinne modul
Thomas Regout Uttrek teleskopskinne

TR Uttrekk Skinne Modul

Skinnemoduler for uttrekk kan brukes f.eks i kontor- eller kjøkkenmøbler der et skap kan trekkes ut fra et annet skap. Disse skapene brukes ofte for å skille to arbeidsplasser (skrivebord) og kan brukes fra begge sider. Disse komponentene kan brukes for applikasjoner med dempet lukking opptil 120 kg. Det er også tilgjengelig uttrekkskinne-komponenter til kraftigere lagringsenheter. Disse er spesielt designet for den profesjonelle lagringsindustrien for å veilede store vertikale uttrekkspaneler som lagrer tungt utstyr. Systemet er basert på TR-7619-skinnen og tilbyr en lastekapasitet på opptil 300 kg med minimal bøyning for å garantere en vedlikeholdsfri lang levetid.

Flex Fit lineære skinner

FlexFit Lineære Skinnesystem

FlexFit Lineærføringer er en kombinasjon av en profil og en bærer som muliggjør flere lineære bevegelsesalternativer. Våre FlexFit lineærføringer er unikt designet for enkel og rask installasjon. Disse ferdige produktene er laget av høykvalitetskomponenter for å garantere lang levetid. Det er også tilgjengelig en gummi-stopp med spesiell TPU-støtdemper (minimerer støtbelastninger) som er fleksibel å plassere og krever ingen boring.

FlexFit lineærføringer brukes vanligvis i salgs- og selvbetjeningsmaskiner, spesialkjøretøy og verktøysskap.

Handlekurv
Skroll til toppen