Hjul og justerbare føtter for møbler

Tvillinghjul

Tvillinghjul har to hjul og er lette å betjene. Fordi begge hjulene kan rotere i motsatt retning, kan de svinges lettere enn singelhjul.

Singelhjul

For lettere belastning er singehjul løsningen. Sugatsunes singelhjul kommer i en rekke størrelser med mange muligheter, inkludert svivel/lås, korrosjonsbestandig, støtdemping, m.m.

Hjul med doble bremsesystem

Hjul med doble bremseystem gir mulighet for uavhenig sving og låsing. Dette er en stor fordel ved at den lar deg kontrollere retningen som hjulene står overfor og så “låse” dem av slik at de står fast i den retningen.

Kulehjul

Kulehjul bruker kuler i stedet for hjul som navnet antyder. Fordelene ved kulehjul er at de er plassbesparende og gir fleksibilitet ved bevegelse.

Ramme for hjul

Hjulrammer er enheter som gir høy stabilitet for hjul. De er egnet for bruk i IV-stativ, stoler, m.m. Sugatsunes hjulrammer kommer i mange forskjellige størrelser og materialer for å møte en rekke ulike behov. De finnes i aluminium og polyamid (PA).

Skyvedørshjul

Skyvedørshjul er for tunge laster. Fordi den er vanntett og kan brukes utendørs er den ideell til bruk i porter. Det utstyrte lageret gir maksimal jevn bevegelse og kan brukes sammen med svært store porter som åpner sidelengs.

Justerbare føtter

Justerbare føtter gjør det mulig å rette opp utstyr ved å justere høyden på føttene, som virker som ben og muliggjør plassering av utstyr eller møbler på ujevne underlag. Sugatsunes justerbare føtter leveres i mange forskjellige varianter.

Tilbehør

Som tilbehør tilbyr Sugatsune mange flere typer braketter, skiver og rammer. De kan øke mulige alternativer for applikasjoner og installasjoner.

Handlekurv
Skroll til toppen