Komponenter til generell industri

ELESA designer, utvikler og produserer industrikomponenter / normdeler i plast og metall. Etter mer enn 65 år som ledende produsent av plast- og metallkomponenter for den mekaniske industrien , blir ELESA sett på som en referanse av ingeniører og maskinbyggere.

ELESA har mer enn 40 000 produktspesifikke produkter med en årlig produksjon av titalls millioner av komponenter som maskinsko, hengsler, låser og låsespaker for å nevne noen, over 180 patenter verden over og 39 internasjonale utmerkelser for industridesign. Dette er noen av tallene som oppsummerer ELESA sin virksomhet. Vi besvarer gjerne dine spørsmål, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat eller tilbud

Maskinratt

Maskinratt og håndsveiver i technopolymer eller fenolbasert duroplast, aluminium eller rustfritt stål i spesialutførelse. Maskinrattene kan deles inn i 2 ulike typer: Grenratt eller massive ratt med eller uten håndtak. Vanligvis brukes disse mekaniske komponentene på maskinverktøy eller industrimaskiner der funksjoner skal kontrolleres.

Ratt og knotter

Stjerneratt eller riflete knotter finnes i ulike materialer: technopolymer, fenolbasert duroplast, aluminium eller rustfritt stål – for applikasjoner innen mange industrisektorer. Et bredt utvalg av former og diametere med slette, gjengede nav eller skruer. Finnes med standardgjenger for å passe ulike applikasjoner.

Faste og justerbare låsespaker

Justerbare låsespaker for å utføre repetitive fastspenningsoperasjoner der spakens svingradius er begrenset på grunn av plassmangel. Her finnes også faste spaker. Spakens håndtak finnes i ulike materialer: technopolymer, støpt zinklegering, svartoksidert stål eller rustfritt stål – og ulike farger og størrelser. Sortimentet tilbyr også ulike materialkombinasjoner mellom spakhåndtaket go det fastspennede elementet. To typer enheter med nav eller gjenget bolt av messing, forzinket stål eller rustfritt stål med ulike gjenger og lengder.

Håndtak

I ELESA sitt omfattende program med industrielle håndtak av plast, aluminium, stål og rustfritt stål kommer du sikkert til å finne det du leter etter: bøylehåndtak, drahåndtak, rørhåndtak og sikkerhetshåndtak, samt innfellbare håndtak for frontmontering, bakmontering eller snappmontering for å oppfylle alle krav. De ulike standardløsninger som finnes i katalogen kan leveres i ulike farger eller kundetilpasses med trykket tekst, tampotrykk eller lasergravert logo.

Faste og vridbare håndtak

Faste, vridbare, fellbare håndtak og håndtakskuler av technopolymer, fenolbasert Duroplast, aluminium eller rustfritt stål. Vanligvis brukes disse håndtak på stenger eller spaker for å gi bedre grep for operatøren. De brukes for montering på maskinratt og hånsveiver for å gjøre vridningen mer bekvem.

Innstillingsratt og spaker

Innstillingsratt og spaker av plast og metall, med eller uten flens og skalaring/gradering. Disse mekaniske komponentene brukes ofte på presisjonsinstrumenter eller når nøyaktig regulering og innstilling av maskindeler er nødvendig.

Posisjonsindikatorer

Posisjonsindikatorer brukes for å stille inn og regulere en mengde ulike maskinfunksjoner. Generelt kan disse posisjonsindikatorene brukes for lineær forflyttning eller rotasjon, for regulering av strømmen, kapasiteter, slaglengder eller hastighetsregulator. Du finner dem her, gruppert i henhold til avlesingen eller mekanismens type. Avlesingen kan være analog, digital/analog, digital eller LCD-digital. Mekanismen kan fungere gjennom gravitasjon, mekanisk drift eller direkte drift. Posisjonsindikatorer med gravitasjonsdrift eller mekanisk drift kan monteres i maskinratt for tilkobling til drivakselen. Les igjennom instruksjonen for å velge riktig eller spør oss om hjelp.

Innstillingsbolter

Innstillingsbolter, låsepinner og fjærende trykkskruer for industrielle applikasjoner. Innstillingsbolter finnes i svaroxidert stål, rustfritt stål eller SUPER-technopolymer og brukes som regel for repetitiv instilling av arbeidstykke for bearbeiding. Låsepinnene er ideelle for rask posisjonering av komponentene, spesielt når de stadig må fjernes og settes tilbake. Takket være høy kvalitet, stort utvalg av produksjonsmaterialer, mange forskjellige former, størrelser og standardutførelser, tilbyr vi et spesielt bredt utvalg.

Maskinkomponenter

Et bredt spekter av mekaniske komponenter for applikasjoner på utstyr og industrimaskiner. Kvalitetsmaterialer og presisjonsutførelse garanterer høy pålitelighet og sikkerhet. I gruppen av maskinkomponenter finner du et nytt sortiment av modulære tranportbånd og kulerullesystem for godshåndtering. Her kan du også finne en vibrasjonsdemper som er laget for å redusere vibrasjoner, støt eller støy som produseres på grunn av bevegelige deler eller ikke-balanserte vekter; Skjermede magneter, preget av høy ytelse og moderate ytre mål. Men også justeringsskruer, trykkplater og skiver i ulike ståltyper og med forskjellige størrelser og gjenger sammen med spakhåndtak for håndtering av ulike låseoperasjoner på utstyr. De utgjør et bredt spekter av maskikomponenter i ulike plast og metall materialer for industrielt utstyr og verktøy.

Maskinsko

Justerbare maskinsko med fotplate i technopolymer, forzinket stål eller rustfritt stål, i diameter fra 25 mm til 125 mm. Gjenget bolt i forzinket stål, AISI 303 eller AISI 304 rustfritt stål i ulike lengder og gjenger. Maskinsko er egnet for montering på utstyr eller som beskyttelsesanordning til maskiner. Du kan også finne et utvalg av koblinger fra 2- til 6-kanter i technopolymer for å skape strukturer ved hjelp av firkantprofiler. Et komplett system av maskinsko, stativ og beslag for produksjonslinjer og monteringsdetaljer i technopolymer, aluminium og rustfritt stål med ulike fester og former gjør sortimentet i denne gruppen fullstendig.

Hengsler

Mer enn 35 forskjellige hengsle serier: plasthengsler, metallhengsler, aluminium, forzinket eller hengsler i rustfritt stål med forskjellige utførelser, åpningsvinkler og lastekapasitet for å tilfredsstille de mest forskjellige markedskrav. De nye sikkerhetshengslene CFSQ. og CFSW. med innebygd sikkerhetsbryter er en reell sikkerhetsanordning. Databladene for plasthengsler rapporterer nøyaktige motstandsverdier for å muliggjøre valg av riktig modell og størrelse. Det er også en hengslekalkulator som gjør det mulig å sjekke egnetheten til det valgte hengslet, med hensyn til belastningene under virkelige driftsforhold, samt en veiledning med noen pekere til riktig valg av plasthengsler eller stålhengsler. Prøv hengslekalkulatoren her.

Låser

Ulike typer av låser av plast eller metall med håndtak eller nøkkel for låsing av elektriske panel eller maskindører. Eksenterlåser i forzinket eller rustfritt stål for industrielle applikasjoner.

Hydraulikk komponenter

Plast- eller metallplugger med annen gjenger eller push-fit montering, olje lufteplugger, oljenivåglass og seglass. De representerer Elesas utvalg innen hydraulikkområdet for å tilfredsstille ulike behov i en bransje som krever stadig mer avanserte og pålitelige systemkomponenter. Vårt utvalg av indikatorer er spesielt stort med mange ulike serier med spesielle egenskaper, selv for bruk i eksplosjonsfarlige atmosfærer (ATEX linje).

Industrihjul

En serie av polyuretan hjul, gummi eller technopolymer med 4 forskjellige lastekapasiteter takket være de forskjellige byggematerialer i metalldelene. Finnes også med kulelager. Egnet for å flytte traller og utstyr for manuell håndtering (<4 km / t) eller mekanisk (<16. km / t).

Rørkoblinger

Et bredt spekter av koblinger og monteringskomponenter for runde og firkantede rør, for bygging av modulære strukturer. Tilgjengelig i aluminium eller rustfritt stål med naturlig finish eller belagt med epoksyharpiks i svart farge. Rørklemmene er tilgjengelige med diametre fra 10 mm til 60 mm og monteringen er enkel og effektiv ved hjelp av klemskruer. På denne måten kan strukturene tilpasses i henhold til de individuelle behovene på det gitte tidspunktet. Serien kompletteres av et utvalg av rør og tilbehør i aluminium, stål og rustfritt stål, endestykker og lineære aktuatorer.

Handlekurv
Skroll til toppen