Skuffeskinner

Skuffeskinne rustfri,fullt uttrekk

Med fullt uttrekk kan hele skuffens lengde trekkes ut. Dette gir full tilgang til hele innsiden av skuffen og skaper bedre utnyttelse. Stor maksimal lastekapasitet, avtagbarhet, støtfangermekanismer. Kulelager i rustfritt stål.

Skuffeskinne rustfri,3/4 uttrekk

Med 3/4 uttrekk kan 3/4 av skuffens lengde trekkes ut. Det gir lettere tilgang til innsiden av skuffen for god utnyttelse. Stor maksimal lastekapasitet, avtagbare funksjoner, låsemekanismer, m.m. Kulelager i rustfritt stål.

Skuffeskinne aluminium,fullt uttrekk

Med fullt uttrekk kan hele skuffens lengde trekkes ut. Dette gir full tilgang til hele innsiden av skuffen og gir en god utnyttelse. På grunn av at disse er laget i aluminium er de lette og korrosjonsbestandige. Stor maksimal lastekapasitet. Kulelager i rustfritt stål.

Skuffeskinne aluminium,3/4 uttrekk

Med 3/4 uttrekk kan 3/4 av skuffens lengde trekkes ut. Det gir lettere tilgang til innsiden av skuffen for god utnyttelse. På grunn av at disse er laget i aluminium er de lette og korrosjonsbestandige. Kulelager i rustfritt stål.

Skuffeskinne stål,fullt uttrekk

Med fullt uttrekk kan hele skuffens lengde trekkes ut. Dette gir full tilgang til hele innsiden av skuffen og skaper bedre utnyttelse. Stor maksimal lastekapasitet, avtagbarhet, støtfangermekanismer. Kulelager i stål av høy kvalitet.

Skuffeskinne stål,3/4 uttrekk

Med 3/4 uttrekk kan 3/4 av skuffens lengde trekkes ut. Det gir lettere tilgang til innsiden av skuffen for god utnyttelse. Ruller i Urethane i stedet for kulelager for jevn og rolig drift.

Lineærskinne

Lineærskinne kalles også lineærføringer. Sugatsunes lineære skinner kommer i mange forskjellige typer og har særlig stor lastekapasitet. De har lastekapasiteter som til og med gjør dem i stand til å bli innlemmet i industrielle design.

Øvrige

Sugatsune leverer plastskinner, mini guide blocks / rails og skuffedempere. Plastskinnene har lav vekt og jevn overflate som gjør det mulig for stille føring. Skuffedempere kan ettermonteres i et eksisterende skap/skuff.

Handlekurv
Skroll til toppen