Industrikomponenter

Vi representerer noen av verdens mest anerkjente produsenter innen sine felt. Vi er opptatt av detaljer. En liten komponent er mange ganger den detaljen som kan være utslagsgivende for om sluttproduktet blir en suksess eller fiasko. Derfor er design og funksjonalitet på disse komponentene en veldig viktig detalj i våre øyne. Kundeorientering, produksjonsmateriale, teknisk know-how og leveringsfleksibilitet tillater levering av tilpassede tekniske løsninger for hver type kunde.

Våre industrikomponenter er designet for å imøtekomme behovene til applikasjoner i flere industrisektorer. Vi har kategorisert våre industrikomponenter inn i 6 hovedkategorier for å gjøre det enklere for deg å finne det du har behov for. Disse kategoriene er komponenter til Generell industri, komponenter til skap og kabinett, komponenter til møbler, komponenter til maritim industri, komponenter for fiksturer og Trinser og hjul. I tillegg til disse, har vi også en egen kategori for trinser og hjul.

Komponenter til generell Industri

Bergsli-Hantek er distributør for italienske Elesa. Elesa designer, utvikler og produserer industrikomponenter i plast og metall. Elesa har mer enn 40 000 produktspesifikke produkter i sitt sortiment. Produkter som maskinsko, hengsler, låser eller låsespaker, for å nevne noen få. Produktene er egnet for blant annet følgende utstyr: Næringsmiddel, medisinsk utstyr, pakkemaskiner, anleggsmaskiner, metallbearbeidende maskiner, fotografi-, lys- og elektronisk utstyr, m.m.

Komponenter til skap og kabinett

Bergsli-Hantek er forhandler i Norge for kinesiske Shengjiu, som er produsent av komponenter for skap og kabinett. Hengsler, låser, vridere, låsehåndtak, pakninger, m.m. Vi kan tilby alt du trenger av komponenter til ditt skap eller kabinett.

Komponenter til maritim industri

Bergsli-Hantek er distributør i Norge for S&B Beschläge. S&B Beschläge er produsent av komponenter for skipsbyggingsindustrien som spesialiserer seg på sjøvannsbestandige komponenter laget av messing og rustfritt stål.

Komponenter for fiksturer

Imao er en anerkjent japansk produsent av unike løsninger og komponenter til blant annet oppspenning/fastspenning av fiksturer og jigger. Geniale enhåndskoblinger gjør relativt tidkrevende oppgaver som skifte av verktøy, jigger, fiksturer eller annet til en hurtig og effektiv oppgave som reduserer nedetiden betydelig.

Trinser og hjul

Bergsli-Hantek er distributør i Norge for den spanske hjulprodusenten Alex. Alex har mer enn 4000 artikler i sitt sortiment og omfatter blant annet stolhjul, sykehussenghjul, hjul til behandlingsbenk, industrihjul, hjul til tung last, møbelhjul, rustfrie trinser, ruller, møbelhjul, hjul til kontorstol, designhjul, hjul til stillas, m.m.

Handlekurv
Skroll til toppen