Vakuumgripere for industrirobot

Standard eller spesialtilpasset vakuumgriper. Fra enkel standardgripere til nøkkelferdige vakuumhånd-teringssystemer, Joulin er fleksibel og gir et raskt svar for å levere den beste løsningen for deg.

Uansett om du skal plukke et helt lag, delvis lag eller en enkelt del, så vil vakuumgriperen til JOULIN “føle dette” og automatisk lukker tilbakeslagsventilene i områder uten produkt, slik at samme gripper kan brukes uten ekstra oppsett eller omprogrammering.

Ikke følsom for støv, fuktighet, saft, splinter, etc … Våre gripere er robuste og pålitelige. Ingen filter, lavt vedlikehold.

Standard vakuumgriper

Joulin sine standard vakuumgripere har et enkelt holdbart design, som gjør dem enkle å installere og krever lite vedlikehold.

Spesialtilpasset vakuumgriper

Joulins omfattende erfaring med spesialtilpassede vakuumgripere, gjør dem til en solid ressurs for forslag og råd for dine spesifikke applikasjoner.

Tilbehør

Joulin er den eneste vakuumgriper-produsenten med to produksjons- og designfasiliteter.

Eksempler på applikasjoner

Det finnes tusenvis av vellykkede applikasjoner med vakuumgripere fra Joulin innen de fleste bransjer. Fra tømmerindustrien til farmasøytisk industri.

Handlekurv
Skroll til toppen