Vi holder feriestengt i uke 30, vi ønsker alle besøkere en riktig god sommer!

Griperløsninger for industrirobot

Siden 1980 med lanseringen av sin patenterte serie parallelle gripere, er Robohand-navnet kjent for å representere det beste innen innovasjon, kvalitet og pålitelighet.

DESTACOs Robohand-produkter tilbyr et bredt spekter av produkter og griperløsninger, og omfatter alle markeder, inkludert gripere i rustfritt stål for næringsmiddelindustrien, miniatyrprodukter for rene miljøer som farmasøytisk industri og tunge materialhåndteringsløsninger for bilindustri og generell industri.

Pneumatiske gripere

En pneumatisk griper er en type pneumatisk aktuator griperløsning som består av kjever eller fingre som griper en gjenstand. Griperne kjøres på trykkluft og har muligheten til å plukke opp, plassere, holde og slippe objekter mens en handling utføres. De mest populære typer gripere er 2 kjevet parallell og 2 kjevet vinkelgripere.

Begge typer er tilgjengelige hos DESTACO. Parallelle gripere åpner og lukker parallelt med gjenstanden den håndterer, mens vinkelgripere beveger kjevene sine bredere enn parallelle kjever og krever mer plass. DESTACO leverer også 3 kjevet parallell- og tynnplategripere for mer spesifikke håndteringskrav.

Elektriske gripere

DESTACOs Robohand vedlikeholdsfrie elektriske gripere gir raskere installasjon, lavere vedlikeholdskostnader og økt pålitelighet sammenlignet med tradisjonelle pneumatiske gripere. Griperens åpne- og lukke-operasjon styres ved hjelp av en diskret utgang fra en industristandardkontroll som f.eks. en PLS. De mest holdbare og praktiske elektriske griperne i bransjen.

Pneumatiske lineærmoduler

DESTACOs Robohand pneumatiske lineærmoduler er både eksternt og internt driftet og kan benyttes i mange industrielle applikasjoner med enkel retning til komplekse X-Y-Z bevegelseskrav. Disse pneumatiske automatiseringskomponentene brukes i typiske Pick-N-Place-applikasjoner og kan håndtere små og store objekter.

Pneumatiske rotasjonsmoduler

DESTACOs Robohand pneumatiske rotasjonsmoduler finnes i et bredt spekter av modeller: Aksel- eller flensutgang, høy eller lav presisjon, lett til kraftig. Enkelte modeller har DirectConnect hullmønster for enkel integrering med andre Robohand produkter – ingen adapterplater!

OEM griperløsninger

Robohand G110 Parallell Griper gir bedre ytelse, mindre vedlikehold og raskere drift uten ekstra kostnader til maskinbyggere.
G110 Familie oversikt:
• Et bredt utvalg av forskjellige modeller
• Fire forskjellige borestørrelser 8, 11, 18 og 25 mm
• Rask aktiveringstid fra 0,06 sekunder
• Flere vandringsalternativer fra 5 mm til 50 mm
• Høyere gripekraft i en mindre pakke: 56 til 568 N
• Utvidet vertikal kjeve alternativ

Handlekurv
Skroll til toppen