Diverse komponenter

Ventilatorer

Ventilatorer brukes mest for å tillate fri luftstrøm gjennom diverse utstyrsskap. De er spesielt effektive i å filtrere ut mindre typer detritus. Dette kan gjøre maskiner enklere å rengjøre. Det kan også holde maskinens indre komponenter renere, noe som fører til lengre levetid på maskinen. Sugatsunes Ventilatorer leveres i rustfritt stål og ABS og er tilgjengelig med forskjellige overflater.

Kabelbeskyttelse

Vår samling av kabelbeskyttelse eller kabelføringer er spesialutviklet for å beskytte elektriske kabler mot potensielle mekaniske skader samtidig som de bidrar til å opprettholde en estetisk tiltalende og profesjonell utseende. De er tilgjengelige i sort / hvit farger. De er designet for å sikre en ryddig og organisert kabelføring i ethvert miljø.

Skuffeinnsatser

Skuffeinnsatser holder papirer og penner ryddig inne i skrivebord. De er grunne uttrekk. En av fordelene er at Sugatsunes skuffenheter er enkle å installere.

​De kan enkelt ettermonteres i eksisterende skrivebordslader. De kommer i ABS-materiale og er lettvektige.

Luker og klaffer

Sugatsunes luker og klaffer er i rustfritt stål av høy kvalitet. Noen av dem er utstyrt med Soft Close funksjoner som hindrer fingrene i å bli klemt når den lukkes. De egnet for bruke i mange forskjellige applikasjoner.
Den vanligste applikasjonen i Japan er som luke for søppelbeholdere.

Øvrige

Øvrige komponenter fra Sugatsune. Blant annet Sugatsunes svivel for rotering av deler av et bord.
Svivelen har bemerkelsesverdig jevn rotasjon som leveres i høy kvalitet stål kullager.

Handlekurv
Skroll til toppen