Vi holder feriestengt i uke 30, vi ønsker alle besøkere en riktig god sommer!

Stabilus Gassfjærer

Stabilus er en global markedsleder innen produksjon av gassfjærer. Deres produkter og tjenester setter standardene for bransjen, og de er forpliktet til å opprettholde høy kvalitet gjennom sertifiserte kvalitetsstyringssystemer. Stabilus’ innovative tilnærminger og løsninger gjør det mulig å utvikle unike produkter som er tilpasset kundenes spesifikke behov. Fra små til store produksjonsserier, tilbyr Stabilus kostnadseffektive og fleksible løsninger som oppfyller kundenes krav og forventninger.

Stabilus har satt standardene for produksjon av gassfjærer siden 1962, og har som mål å opprettholde sin ledende posisjon i bransjen. Deres produkter er av høy kvalitet og oppfyller de strenge standardene som kundene forventer. Stabilus er dedikerte, åpne og nysgjerrige i sitt arbeid, og har en etisk tilnærming med ansvarsfølelse.

LIFT-O-MAT

Stabilus gassfjærer i LIFT-O-MAT-serien brukes når laster må løftes eller senkes på en kontrollert måte. De gir kraftassist og sikrer dermed optimal vektfordeling. Med LIFT-O-MAT gassfjærer blir åpning og lukking av dører og lokk enkelt som en lek. De dempende egenskapene sikrer trygge og brukervennlige bevegelsessekvenser.

BLOC-O-LIFT

Klaffer og lokk kan være veldig tunge og vanskelige å betjene for hånd. Stoler og bord må tilpasses kroppshøyden til den enkelte brukeren for å ta hensyn til ergonomiske aspekter. I slike tilfeller vil låsende gassfjærer fra Stabilus gi optimal vektfordeling og brukervennlige bevegelsessekvenser under åpning, lukking og posisjonering. Våre produkter i BLOC-O-LIFT-serien av låsende gassfjærer er også tilgjengelige med variabel låsing, enten stive eller elastiske i retning av spenning eller kompresjon, avhengig av ønsket oppsett.

STAB-O-MAT

STAB-O-MAT er en låsende gassfjær, designet spesielt for variabel, komfortabel justering av setehøyden på kontorstoler, arbeidsstoler, lederstoler og krakker.

STAB-O-SHOC

Enten det er i bilindustrien, systemdesign, industrielle applikasjoner eller i møbelindustrien – STAB-O-SHOC-støtdempere fra Stabilus er alltid der når det gjelder å påvirke bevegelse og vibrasjoner på en positiv måte.

Handlekurv
Skroll til toppen