Vi holder feriestengt i uke 30, vi ønsker alle besøkere en riktig god sommer!

Komponenter til garderobedører og kabinettdører

System for innfelte dører

Innfelte dører er en innovativ tilnærming for å spare plass. Etter at dørene er åpnet, glir de inn i skjulte lommer på siden av enheten. Dette bidrar til å spare plass slik at det kan utnyttes fullt ut. De er ideelle for bruk i skap som normalt holdes åpne, men noen ganger behøver å lukkes. Sugatsunes system for innfelte dører kommer i mange forskjellige varianter. Disse forskjellige formatene er designet for å dekke ulike behov for størrelser og installasjoner.

System for flush og sideveis åpning av dører

Systemet gjør det mulig å åpne og lukke skapdører sideveis som en skyvedør, mne uten bunnskinne. Systemene har mange fordeler i forhold til konvensjonelle svingdører og skyvedører. En av de viktigste fordelen er at de sparer plass. De lar dørene åpne i en radius og minimerer nødvendig plass for å åpne. I tillegg vil det virke som at dørene er tynnere og ser renere ut. Dørene kan «flushe» med kabinettet fordi komponentene er plassert på innsiden.

System for skyvedører

Skyvedører gir fullstendig uhindret tilgang til skap. Grunnen til at de er populære over hele verden er at de er plassbesparende. De trenger ikke noe hengsel for å betjenes. Dørene åpnes og lukkes ved hjelp av skinner som føringer i stedet for å svingåpne. Det betyr at det ikke er behov for ekstra plass til døråpning / lukkebuer.

System for flerbevegelsesdører

Et system med skapdører som kan endres raskt og enkelt. Ved å bare dra i en skapdør, kan stillingen endres og slås på en annen måte. Dette gir sluttbrukeren fullstendig kontroll over posisjonen på skapene sine. Flere bevegelsesdørsystemer er designet for sluttbrukere som ønsker å få mest mulig ut av kjøkkenet, og må kanskje endre posisjoner og plasseringer raskt.

System for foldedører

System for foldedører lar dørene åpnes ved å legge seg inntil hverandre. De kalles også «tofoldige dører». De har mange fordeler og kan brukes som alternativer til eksisterende skyvedører og standard skapdører. En av fordelene er at de er plassbesparende. De krever mye mindre plass når de åpnes enn vanlige dører. Det betyr at de kan bruke plassen mer effektivt.

Kleshengerstativ og hyllesystem

Kleshengerstativ er viktige enheter for å holde klærne ryddige i skap og kabinett. De er et hyllesystem som du henger kleshengere på. Sugatsunes Kleshengerstativ kommer i et bredt spekter av typer som hjelper til med å utnytte plassen mer effektivt. Det finnes mange innovative muligheter. Disse inkluderer lagringsmekanismer som lar deg henge klær på høye steder. Sugatsunes Hangers er tilgjengelige i mange forskjellige materialer, inkludert rustfritt stål, polystyren og mer.

Hengere for slips

Hengere for slips er typer av kleshengere som forsiktig lagrer og sikrer slips. Det finnes en rekke forskjellige alternative hengere for slips. Disse inkluderer mekanismer som løfter opp ting opp med et lite dytt. Det finnes andre mekanismer som forsiktig holder slipsene på plass. Det er enda flere alternativer med nedtrekk av hengere for slips. De er tilgjengelige i mange materialer, inkludert polykarbonat (PC), ABS, Polyacetal (POM), rustfritt stål og mer. De kommer også i forskjellige overflater, inkludert svart, hvit, elfenben, brun, polert og andre.

Handlekurv
Skroll til toppen