Smekklåser for møbler

Trykknapplås

Trykknapplåser er sikre låser som forhindrer dem i å åpne uventet. De kan skjules når de ikke er i bruk. Når døren er lukket, trekkes de inn i låsekroppen og gir en elegant flushoverflate.

Magnetisk trykklås

Magnetisk trykklås lar deg åpne og lukke dører med et enkelt trykk. Alt du trenger å gjøre for å åpne eller lukke en dør er bare et trykk, noe som betyr at ingen håndtak er nødvendig. Magnetisk kraft holder døren på plass.

Ikke-magnetisk trykklås

Ikke-magnetisk trykklås lar deg åpne og lukke dører med et enkelt trykk. Alt du trenger å gjøre for å åpne eller lukke en dør er bare et trykk, noe som betyr at ingen håndtak er nødvendig. Den enkle og effektive mekanismen gir styrke og pålitelighet.

Knokelås / sneppert

Knokelåse eller sneppert brukes til å sikre dører, luker og lokk. Knoken fanger låsepinnen og holder den på plass etter at den er skjøvet på plass. Dette kan holde døren lukket og forhindre åpning.

Magnetlås

Magnetlåser holder dører, lokk og luker på plass ved hjelp av magnetisk kraft. Tynne og ultratynne magnetlåser tar opp svært liten plass og er derfor populære i kjøkkenskap, baderomsinnredning og andre skap.

Festeplater

Festeplater er komplementære komponenter til magnetlåser. De sikrer dører og holder dem på plass. De kommer i mange forskjellige utførelser, inkludert sort, hvit, polert, blank og andre. Tilgjengelig i polypropylen (PP), rustfritt stål og stål.

Eksenterlås

Eksenterlåser kan sikre lukkede skap og kabinett med rekke mekanismer og holde dem tette. Låsene kommer i flere forskjellige utførelser, inkludert blank, polert, m.m. Vi har mange produkter som er tilgjengelig i rustfritt stål.

Flush smekklås

Flush smekklås trenger ikke noe håndtak for å åpne og lukke en dør. Låsene kan monteres på venstre eller høyre side. De trenger bare å bli satt inn gjennom utsnittet og skrudd på bakplaten. Leveres i svarte og hvite farger i polykarbonat.

Snapplås

Snapplåser holder skapdører godt lukket. Låsen krever et trykk for å løsne, men takket være designet, åpnes døren i en enkel bevegelse med en hånd. Installasjonsposisjonen kan også justeres.

Bolteskåter

Mange av Sugatsunes bolteskåter er laget av rustfritt stål, noe som gjør dem ideelle for korrosive miljøer. Noen av dem er inkludert med 2 typer festeplater som gir mulighet for forskjellig montering.

Skyvedørslås

Skyvedørslåser gir høy sikkerhet med sine enkle og effektive mekanismer. De kommer i en rekke forskjellige varianter, hver med forskjellig funksjon. Noen har indikatorer som viser om de er opptatt eller ikke, og andre har en type som kan vise om en dør er låst eller ulåst.

Handlekurv
Skroll til toppen