Vi holder feriestengt i uke 30, vi ønsker alle besøkere en riktig god sommer!

Bevegelseskontroll – Perfekt støtte for muskelkraft

De forskjellige produktene fra ACE i dette segmentet gir en ny kvalitet til alle typer bevegelser. Alle som ønsker å heve eller senke belastninger, regulere matingen til en gjenstand til den nøyaktige millimeteren eller forsinke forsiktig roterende eller lineære bevegelser, finner den rette hjelperen her.

ACE overbeviser også med bransjekvalitet på dette området. Og de innovative løsningene samsvarer også med de maksimale kravene til ergonomi og individualitet, inkludert tilpassede, fyllbare gassfjærer.

Industrielle gassfjærer – Push Type

Alle som ønsker å løfte eller senke laster med kontroll og uten overdreven styrke, er avhengige av den industrielle gass-trykkfjæren fra ACE.

Industrielle gassfjærer – Pull Type

Hvis ACE-gassfjær Push type ikke kan brukes på grunn av mangel på plass, kommer ACEs industrielle gassfjær Pull type til sin rett.

Dørdempere

ACE har høyeffektive, holdbare dørdempere som er tilgjengelige for å beskytte heisdører og andre automatisk betjente eller manuelle dørsystemer mot skade.

Hydraulisk matingskontroll

Hydraulisk matingskontroll fra ACE anbefales som den perfekte løsningen.

Hydrauliske dempere

De hydrauliske demperne ser ut som ACE industrielle gassfjærer, men er justert i endeposisjonen og fungerer annerledes enn DVC-familien med individuell hastighetsjustering for skyve- og trekkretning.

Rotasjonsdempere

ACE rotasjonsdemper gir hovedsakelig en usynlig, men verdifull service som et vedlikeholdsfritt maskinelement for å tillate kontrollert retardasjon av roterende eller lineære bevegelser.

Handlekurv
Skroll til toppen